nazorg, na de uitvaart

De zwaarste periode na het verlies komt vaak vlak na de uitvaart, als alle drukte voorbij is. Dan kunt u rekenen op de persoonlijke nazorg door José Hummelink Uitvaartzorg. José Hummelink spreekt met u de uitvaart na, bespreekt de rekening van de uitvaart en neemt met u door wat nog gedaan moet worden. Zij helpt u waar mogelijk bij het vinden van antwoorden op overgebleven vragen en kan u daarbij eventueel verwijzen naar de juiste instanties.

kosten

José Hummelink Uitvaartzorg geeft u een helder inzicht in de kosten van de verschillende onderdelen met, als u dat wenst, een uitsplitsing naar kostenplaatsen. U heeft dan dus geen ‘verrassingen’ achteraf. Elke uitvaart heeft een aantal vaste kosten. Daarnaast zijn er de kosten die afhankelijk zijn van de keuzes die bij de voorbereiding van de uitvaart worden gemaakt.

verzekering

U kunt in principe altijd voor de uitvaart bij José Hummelink Uitvaartzorg terecht, ongeacht de soort verzekering en de maatschappij. José Hummelink bespreekt met u de mogelijkheden die uw verzekering u biedt en helpt u ook hier bij het maken van keuzes. De contacten met de verzekeringsmaatschappij en de afwikkeling van de kosten kunt u geheel aan ons overlaten.

“Afscheid is geen keuze, uw persoonlijke uitvaart wel”

“Mijn werk ervaar ik als zeer waardevol. Door mijn ervaring, kennis en inlevingsvermogen kan ik mensen ondersteunen in een moeilijke periode. Afscheid nemen is geen keuze, maar de organisatie van de uitvaart wel. Graag help ik u daar persoonlijk bij”.
José Hummelink, Hummelink Uitvaartzorg.